Diansa Recruitments

Diansa Solution (diansarecruitments)

Diansa Solution levert ICT/IT diensten en diverse innovatieve software.

De IT diensten richt zich m.n. op het business-/informatie analyse, applicatiebeheer en onderhoud, software ontwikkeling, kwaliteitsonderzoek en (team)projectleiding van Oracle Applications (eBusiness Suite ERP/CRM) en op maatwerk applicaties. Daarnaast bieden we Service management diensten aan om uw IT organisatie en uw leveranciers naadloos en transparant op elkaar te laten aansluiten. Diansa Solution heeft een solide expertise en is daarnaast overtuigd van een sterke customer service filosofie.

Voor organisaties die vooruit willen lopen op techniek en technologie heeft Diansa Solution innovatieve software inz.g. e-Solutions, websites security en nieuw, revolutionair betaal oplossingen.

Diensten:

Diansa Recruitment is een vakkundig detacheringsbureau, dat freelancers aanbiedt
met de juiste competenties op de juiste functie bij onze opdrachtgevers.

Onze missie is om onze opdrachtgevers kwalitatief hoogwaardig personeel te leveren tegen
een scherpe en marktconforme prijs. Door onze opdrachtgever en freelancer
als partner te beschouwen, transparant te werken en de relatie te versterken,
kunnen wij onze visie blijven ontwikkelen.

Essentieel hierbij is snel met onze opdrachtgever te schakelen door optimaal gebruik te maken
van ons omvangrijke en steeds groeiende relatienetwerk en onze jarenlange ervaring in het
detacheringsvalk.

Diansa Recruitment gelooft in een langdurige relatie met onze freelancers en haar
opdrachtgevers op basis van het relatiemodel “Verliefd”, “Verloofd” en “Getrouwd”.

Producten: 

Diansa Solution is sole distributeur van hoogwaardige en innovatieve beveiliging software. Meer informatie op www.diansarecruitments.nl of neemt contact met ons op voor een demo.

Expertise:

 • Analyse, Ontwerp en Software ontwikkeling (t.b.v. maatwerk, extensies, interfaces)
 • (Technisch) Team/Project leiding
 • Service management
 • Change & Release management
 • Beheer/onderhoud van Oracle EBS en maatwerk applicaties
 • Ondersteuning bij implementatie (m.b.t. migraties en conversies)
 • Kwaliteitsonderzoek op uw huidige systemen
 • Informatie management (BISL)
 • Test management
 • Integratie specialisten (ESB)
 • Service management
 • BI management
 • Oracle beheer

crm-back-office-front-office-cycle

Software Ontwikkeling: software ontwikkeling m.b.v. Oracle tools, zoals Forms, Reports, SQL, PL*Sql, Application Express, Shell scripting en XML Publisher reporting module. Voor genoemde activiteiten worden Oracle standaarden en methode gebruikt. Zoals Custom Development Methods (CDM), Application Implementation Methods (AIM) Oracle Unified Methods (OUM).

(Technisch) Team-/Project leiding: projectleider coördineren van en/of aansturen van projectmedewerkers, (externe) partijen en faciliteert het projectteam in de benodigdheden zodat het project succesvol ka worden gerealiseerd.

Service management: onze visie is om de beheer organisatie naadloos op elkaar te laten aansluiten, transparant te maken en te houden. Is de klankbord en gesprekspartner van de ICT manager, ondersteunt de ICT manager bij strategische zaken en de dagelijkse operationele zaken omtrent beheer en onderhoud van zijn  systemen en de daaraan gerelateerde zaken zoals hardware en infrastructuur. Daarnaast verzorgt de coördinatie omtrent resources, dagelijkse operationele zaken en administratieve zaken m.b.t. planning, budget, rapportage, allocatie en financien.

Change/Release management: Het beheersen van de Release Management levenscyclus, incl. planning, coördineren en het beheer van releases inclusief applicatie-updates, patches voor het besturingssysteem, verbeteringen in de beveiliging, hardware-upgrades. Is verantwoordelijk voor de uitvoering en het beheer (vrijgave) van processen voor de progressie van de code in de ontwikkeling, testen en productie-omgevingen. Verantwoordelijkheden omvatten ook de bouw van de IT-release kalender, leidt het definiëren van de IT-strategische richting voor release management. Het proces eisen van release management in de standaard procedure op te nemen.

Gebruikte Oracle Applications modules/family o.a.: Order management, Work In Process, Oracle Financials, Oracle Service, iProcurement, Install Base, Inventory, Oracle Core/Service Contracts, Mobile Field Service, Pricing, etc.